Moja košarica
Moja košarica

Avtoradio Alpine ILX-F115D

999,00 

  • Vgrajen DAB/DAB+ sprejemnik
  • 11″ na dotik občutljiv kapacitivni WXGA zaslon
  • 3x predizhod (6V) za ojačevalnike z ločeno regulacijo za subwoofer
  • 10-stezni izenačevalnik zvoka
  • 1x AV vhod
  • USB na zadnji strani, kabel priložen
  • HP/LP filter
  • Kompatibilen z Android Auto (žično) in Apple CarPlay (brezžično)
  • 6-kanalna časovna korekcija zvoka
  • Pripravljen za obvolansko upravljanje
SKU: 8814 Kategorije: , , , , ,
Deli:

Opis

iLX-F115D Alpine Halo 11 je druga generacija svetovno znane serije izdelkov Alpine Halo, ki vključuje ogromen 11-palčni zaslon visoke ločljivosti WXGA na dotik in je združljiv s praktično vsakim vozilom z namestitvenim dnom 1DIN ali 2DIN. Ta glavna enota je še posebej primerna za kombije, pick-upe, avtodome ali katero koli drugo vozilo z veliko armaturno ploščo – ali preprosto za vsakega uporabnika, ki išče največjo velikost zaslona. Izjemno tanek zaslon se zdi, da lebdi nad armaturno ploščo in ga lahko prilagajate na različne načine za najboljši položaj.

Uživajte v brezžični združljivosti z Apple CarPlay in Android Auto (žično), digitalnem radiu DAB+, predvajanju videa preko USB, predvajanju zvoka visoke ločljivosti, prostoročnem telefoniranju Bluetooth in pretakanju zvoka ter še veliko več s to izjemno glavno enoto.

Pripeljite izjemno dobro kakovost zvoka v svoje vozilo: Alpine Halo 11 je prva glavna enota na svetu s vgrajenim ojačevalnikom razreda D in ponuja širok nabor profesionalnih funkcij za nastavitve zvoka, kot so dvosmerni X-overs, parametrični EQ, digitalna korekcija časa in še več.

1-palčni XXL HD zaslon Alpine Halo 11 je vrhunec platforme zaslonov Alpine Halo. Velik 11-palčni HD zaslon na dotik ima ločljivost 1280 x 720p (WXGA) in ima 49% večjo površino kot zelo priljubljeni in nagrajeni Alpine Halo 9 – ikone, meniji in vizualne vsebine so še bolj ostre in živahne na vaši armaturni plošči. Zaslon je pritrjen na nastavljivo stojalo, povezano s šasijo za enojni DIN, ki je zasnovana za prileganje večini odprtin za enojni DIN ali dvojni DIN.

Uživajte v odlični zvočni kakovosti Z naprednim načinom, ki vključuje 56-pasovni parametrični izenačevalnik, 2-smerni digitalni X-over, 6-kanalni digitalni popravek časa in več možnosti nastavitve zvoka Bass Engine SQ in MediaXpander, imate odlična orodja, s katerimi lahko optimizirate svoj Alpine Halo 11 in povezan sistem ojačevalnika/zvočnikov. A nismo se ustavili samo tu: Alpine Halo 11 je certificiran za Hi-Res Audio in lahko dekodira ter predvaja datoteke Hi-Res Audio do 96 kHz / 1.536 kbps iz virov USB v nepreseženih podprtih formatih, kot so FLAC, WAV in APE.

povezava do izdelka:

https://www.alpine.si/p/Products/head-units/ilx-f115d

 

Dodatne informacije

Proizvajalec

Model

Dodatne informacije

Proizvajalec

Model