Moja košarica
Moja košarica
Akcija!

Plošče Ground Zero GZDM250AL-BASSBOOST

Original price was: 29,00 €.Current price is: 25,00 €.

Povečanje basa: Vgrajen bas booster material omogoča povečanje nizkih frekvenc, kar izboljšuje reprodukcijo basov v avtomobilskem avdio sistemu. Nepogrešljiva zadeva za tiste ki želijo spraviti čimveč nizkih ter dinamičnih tonov iz zvočnikov.

Deli:

Opis

Plošče Grund Zero GZDM250AL-BASSBOOST so zvočne izolacijske plošče z dodatnim bas ojačevalnikom. Njihove lastnosti in uporaba vključujejo:

  1. Izboljšanje zvočne izolacije: Plošče iz butilne gume in aluminijaste folije pomagajo zmanjšati vibracije in hrup ter preprečujejo neželene resonanc v avtomobilskem prostoru.
  2. Povečanje basa: Vgrajen bas ojačevalec omogoča povečanje nizkih frekvenc, kar izboljšuje reprodukcijo basov v avtomobilskem avdio sistemu.
  3. Enostavna namestitev: Plošče so prilagodljive in enostavne za namestitev v avtomobilsko karoserijo ali vrata, kar omogoča hitro in učinkovito izboljšanje zvočne izolacije.
  4. Trajnost in dolgotrajna učinkovitost: Visokokakovostni materiali zagotavljajo trajnost in dolgotrajno učinkovitost, kar omogoča dolgoročno izboljšanje akustike v vozilu.
  5. Uporaba: Plošče se običajno namestijo v vrata avtomobila ali na druga območja. Bas ojačevalec je namenjen povečanju nizkih frekvenc v avtomobilskem zvočnem sistemu.
  6.  Set vključuje 2 plošče (kar je primerno za dvoje vrat)
  7.  Dimenzije plošče 250 x 183mm

S temi lastnostmi in uporabo omogočajo plošče Grund Zero GZDM250AL-BASSBOOST izboljšanje kakovosti zvoka v avtomobilu, zmanjšanje hrupa in vibracij.

Dodatne informacije

Proizvajalec

Model

Dodatne informacije

Proizvajalec

Model